Meny Stäng

Låna 5000

Det många gör när de har mindre pengar över än vad de skulle vilja är att låna pengar direkt när detta händer. Detta kan dock i många fall vara ett misstag, eftersom lån innebär kostnader, som sedan måste betalas tillbaka, och är det så att man har ont om pengar sedan tidigare, kan det förstås vara en bra ide att undvika ytterligare kostnader, som endast gör att man får ännu mindre pengar över framöver.

Vet du med dig att du brukar låna pengar direkt när du befinner dig i denna situation är vårt råd därför att lägga upp en plan för att undvika att du behöver göra detta framöver.

Låna 5000 kr direkt:

Vad kan då en sådan plan vara? I vårt tycke har du två alternativ att välja mellan om du vill kunna slippa låna pengar direkt när du behöver ett extra tillskott i hushållskassan, och det är:

Att spara i förväg

Detta kan kännas svårt om ekonomin redan känns ansträngd, men glöm inte att även små summor som sparas växer till sig om man sparar regelbundet. Lägg därför undan det du kan och rör inte dessa sparpengar, utan avsätt dem för just sådana situationer. Bara du inte ger upp, kommer du så småningom att ha ett fint sparkapital som du kan använda för detta.

låna 5000

Se dock till att inte låsa sparpengarna på något vis, även om man då kan få lite högre ränta för pengarna, för då kan det vara tidskrävande, svårt och i vissa fall till och med omöjligt att få ut pengarna när man behöver dem.

Att skaffa en kredit på ditt kort eller ditt konto

Detta är ett annat alternativ, om du tror att du inte kommer att kunna spara ihop tillräckligt med pengar för att undvika lån framöver, eller om du vill ha ett komplement till dina sparpengar. Krediter ligger nämligen inaktiva på ditt kreditkort eller konto och kostar därför inget om du inte använder dem, men är det så att du behöver extra pengar, kan du använda dem, istället för ett lån som ofta blir dyrare än en kredit. Så istället för att ansöka om att låna pengar direkt via ett lån, skicka in en ansökan om en passande kredit till den kortutgivare eller bank du redan har. Många kan nämligen få väldigt förmånliga krediter på detta vis, utan att detta innebär allt för mycket krångel och administration.

Recension:

Låna 5000
Betygsatt av: BilligasteLånet.net
Betyg: 4.6/5